Menu

U14 - NKF04 vinder række 1

image Her ses de glade drenge lige efter finalesejren. 
Michael Lindberg
29. oktober 2017 kl. 20:45
Årgang 2004 – U14 - vandt sidste kamp i turneringen – og derfor også række 1

Der var lagt op til en ren finale, da vores årgang U14-drenge (Række 1) i lørdags skulle spille mod Værløse. Kampen var flyttet til Farum – kunstbane – som bestemt ikke var bedste kunstbane og slet ikke på niveau med vores egen! Mange forældre og søskende var heldigvis taget med for at støtte drengene i ”finalen”.

Det var sidste kamp i turneringen mellem nr. 1 og 2 i rækken. Før kampen havde vores drenge kun tabt en kamp mod Hørsholm. Resten var vundet. Kampen blev spillet i voldsomt blæse- og regnvejr.

Vores drenge startede i medvind – men det var Værløse som var bedst spillende. Kampen var generelt noget rodet grundet vejrforholdene. Efter ca. 10 minutter kom vi dog foran på et af vores første rigtige angreb. Lidt senere fik Værløse dog udlignet til 1-1. Vores drenge fik dog hurtigt scoret til 1-2 – og lige før pausen yderligere 2 mål, så det stod 1-4 i pausen i vores favør.

De fleste på sidelinjen havde nok regnet med, at vi i 2. halvleg kom under voldsomt pres – både fordi Værløse skulle vinde, men også vi fordi nu skulle spille i modvind. Men det var vores drenge som i 2. halvleg var klart det bedste hold og scorede yderligere 2 gange, så kampen sluttede 1-6. Super flot af drengene.

Stort til lykke til drengene og Tornøe for en super flot sæson. Sejren betød, at de vandt rækken med den suveræne målscore på 34-8 – og kun et nederlag. Drengene rykker derfor op i Mester-rækken, som starter næste forår. Meget flot.    

Og meget stor tak til alle de forældre og søskende som tog turen til Farum og støttede drenge – og som i øvrigt altid står på sidelinjen og ”hepper”.