Menu

KampKlar

image

Har du allerede DBU-profil?

Log ind på KampKlar her!


Har du glemt din adgangskode - indtast den mailadresse, brugt til at oprette KampKlar-profil.


Spring læsningen over - og se video nederst om, hvordan du som spiller får adgang til KampKlar.

NKF er kampklar! Er du?

 

Hvad er KampKlar?

For at lette arbejdet med de mange administrative opgaver, der følger med at være træner for et fodboldhold, har DBU lanceret systemet KampKlar. KampKlar benytter sig af kampdata fra DBU's centrale kamp- og turneringsdatabase. Det betyder f.eks. at hvis en kamp bliver flyttet bliver den helt automatisk opdateret. Og fordi alle spillere i landet nu bliver centralt registreret, hentes og opdateres spillernes data automatisk fra klubbens eget spillerkartotek i KlubOffice. Dermed skal træneren slet ikke koncentrere sig om at oprette/redigere data på spillerne!

Med KampKlar har en træner mulighed for at udtage sit hold elektronisk ud fra de spillere, som allerede er oprettet i KlubOffice. Spillerne får besked om at de skal spille, enten via mail eller sms og kan give besked tilbage til træneren. En anden vigtigt ting ved KampKlar er kommunikationen til forældre på børne- og ungdomshold. Via KampKlar kan træneren nemt fordele de opgaver som typisk følger med en kamp eller en anden aktivitet. Det kunne f.eks. være hvem der kører til en udekamp, hvem der vasker tøj og hvem der tager frugt med til kampen. Det hele foregår elektronisk og frigiver derved en masse tid som træneren kan bruge på træningsbanenKampKlar vil leve på to forskellige platforme (indholdet vil variere alt efter hvad der giver mening på enheden) via Mit DBU og i Fodbold app'en.

Har du spørgsmål til KampKlar, login eller brugen af systemet, så kontakt endelig din træner/leder eller vores IT-/webmaster (Lars Merkelsen) som alle kan hjælpe dig.

 

KampKlar for spillere.


HUSK - at du som spiller IKKE skal oprette ny profil. Du er ALLEREDE OPRETTET.
I forbindelse med indførelsen af kampklar i hele DBU, har alle spillere i NKF adgang til Mit DBU. Som spiller er du automatisk tilknyttet dit hold i KampKlar og du kan med det samme begynde at bruge KampKlar. Er du ikke på noget hold, så kontakt din træner.

Dit login er sendt til dig via den e-mail du har oplyst klubben i forbindelse med, at du blev registreret som fodboldspiller i klubben.

Din træner kan gensende brugernavn og adgangskode, hvis du har mistet det.

Du kan tilgå KampKlar både via Mit DBU eller DBUs Fodbold app.

Som spiller, kan du i KampKlar tilmelde dig til kamp og træning, tilmelde dig til en opgave, få overblik over alle kampe og træninger samt kommunikere med din træner.

 

KampKlar for forældre/kontaktperson.


Se video for forældre/kontaktpersoner på DBU's hjemmeside her.

Som forælder/kontaktperson har du forskellige muligheder for at få adgang til KampKlar.

Du kan enten benytte dit barns login eller oprette dit eget - vi anbefaler at forældre opretter sig som kontaktperson.

Klik her, og se hvor nemt du bliver oprettet som kontaktperson / forældreprofil for dit barn / dine børn.

Som forælder/kontaktperson, kan du i KampKlar tilmelde dit barn til kamp og træning, byde ind på opgaver omkring holdet, få overblik over alle dit barns kampe og træninger samt kommunikere med træneren.

Hvis du har glemt dit barns brugernavn eller adgangskode til Mit DBU, så giv din træner eller leder besked, da de kan sørge for, at du får tilsendt oplysningerne igen, eller kig forbi Mit DBU og klik på Glemt adgangskode.

Du kan selvfølgelig også få adgang til Mit DBU på din telefon, hvilket blot kræver at du henter DBUs Fodbold App.

 

Du kan læse mere om kampklar på DBUs hjemmeside her.

 

HUSK - at du som spiller IKKE skal oprette ny profil. Du er ALLEREDE OPRETTET.