Menu

Frivilligkorpset

Ingen frivillige - ingen fodbold for børn, unge og voksne.


Så enkelt kan det udtrykkes. Nivå-Kokkedal Fodboldklub er dybt afhængig af medlemmer og forældres hjælp for at kunne fungere, og derfor sætter vi stor pris på de folk, der vælger at bruge en del af deres tid på at løse en eller flere af de mange små opgaver, der tilsammen får en klub som vores til at fungere. Det er ganske enkelt nødvendigt.

Nogle har mere tid - og lyst - til at være frivillig end andre. Det er helt ok. Omvendt forventer vi, at både medlemmer og forældre er parate til at hjælpe med om ikke andet så mindre opgaver som kørsel til kampe, at komme med frugt til kampe og lignende opgaver. Til gengæld tilbyder vi en aktiv klub med et godt socialt miljø for både medlemmer og hjælpere.

Vi kan altid bruge flere hænder både til de eksisterende opgaver eller til nye tiltag.

Hjælpen fra frivillige er limen, der får det hele til at hænge sammen. Vi har brug for alle de hænder, vi kan få – også dine!

 

Hvor kan jeg hjælpe?


Der er masser af steder at tage fat - herunder er listet en række steder, du direkte kan hjælpe og gøre en forskel

 


NKF Frivilligkorps


Deltager i arrangementer og hjælper til med opsætning af telte, borddækning, oprydning og bogstaveligt talt alt hvad der skal laves til de forskellige arrangementer.

Derudover søger vi at gøre Nivå-Kokkedal fodboldklub til et mere attraktivt sted at være. Dette vil vi gøre ved bl.a. at få udvidet terrassen med hjælp fra de frivillige der har skruet hænderne ordentligt på.
Der kan også være opgaver som eks. maling af klubhus/istandsættelse af fitnessrum m.m.

Så har du lyst og tid til at give en hjælpende hånd med, vil vi sætte stor pris på at du melder dig.

**Obs. Tilmelding sker via en Facebookgruppen NKF Frivillig korps eller formularen herunder.

Andreas S. Mortensen, Laura S. Mortensen og Trine S. Mortensen står som forgangsmænd for dette frivillige korps. Koordinering af opgaver samt kontakt til bestyrelsen sker gennem de tre.

Forslag og ideer er velkomne og skrives i Facebook-gruppen eller i en privat besked til de tre ovennævnte.

 

 


Hjælp i tårnet


Har du lyst til at hjælpe til et par gange om året i tårnet med at bemande grillen eller kiosken i tårnet (når Cafe Karsen er lukket), være speaker eller sælge kampprogrammer og lign.? Det er primært lørdag i dagstimerne, når vi har mange hjemmekampe vi har brug for hjælp.

Kontakt: Mogens Mortensen

 

 

 

 


Trænere og holdledere


Har du lyst til at være tilknyttet et ungdomshold som frivillig træner eller holdleder, har vi næsten altid plads på et af holdene.

Kontakt: Sportsudvalget

 


Sponsor manager


Har du lyst til at hjælpe med at kontakte og holde kontakt til vores sponsorer?

Du kan selvfølgelig også blive sponsor!

Kontakt: Michael Lindberg

 


Webmaster / IT-nørd

 

Har du lyst til at være med til at udvikle dette websted og vores Facebookgruppe?

Kontakt: Lars Merkesen